Trekhaken

U denkt er wellicht niet altijd over na, maar de trekhaak is een belangrijke verbinding tussen uw aanhanger, caravan of fietsendrager, bezittingen die kostbaar zijn en die u op een verantwoorde, veilige en betrouwbare manier wilt vervoeren. Met een Brink trekhaak heeft een product dat tot de veiligste ter wereld behoort. De Brink trekhaken voldoen aan zware tests en keurmerken.

Automat Amersfoort is een samenwerkingsverband aangegaan met  Brink Towing Systems en is Brink Towing Partner, dit staat garant voor kwaliteit, veiligheid en service op het gebied van trekhaakmontage.

Een Brink trekhaaksysteem, gemonteerd Automat Amersfoort is de beste garantie voor jarenlang probleemloos gebruik. Een van de servicepunten is een verlengde garantie tot vijf jaar na montage, bij een jaarlijkse controle.

 

Klik hier, en ontvang vrijblijvend  een offerte. geef uw kenteken door en welk type trekhaak (vast of afneembaar) u wenst.

De ontwikkelingen in de automotive branche volgen elkaar in razend tempo op en elektronica in auto’s wordt steeds complexer. Periodieke trainingen op het gebied van trekhaakmontage zijn daarom essentieel. Het personeel van een Brink Towing Partner is op de hoogte van de nieuwste weetjes over montage van trekhaken en kabelsets en zijn daarom in staat de montage van een trekhaaksysteem foutvrij uit te voeren en te voldoen binnen de afgesproken montagetijd.

Automat Amersfoort is Brink Towing Partner, gespecialiseerd in montage van Brink trekhaaksystemen.

Getraind en gecertificeerd personeel

Vijf jaar garantie op trekhaaksysteem en montage

Vooraf duidelijkheid over de prijs inclusief montage

Montage binnen de afgesproken tijd

Betalen na montage.

Wij zijn Brink trekhaakspecialist voor Amersfoort en omgeving waaronder ook Achterveld, Barneveld, Bilthoven, de Bilt, Bunschoten-Spakenburg, Bussum, Baarn, Blaricum, Bosch  en Duin, Doorn, Eemnes, Hilversum, Huis ter heide, Huizen, Hoogland, Hoevelaken, Maarn, Maarsbergen, Maartensdijk, Leusden, Laren, Naarden, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, en Zeist vallen.